Ny header

Som dere ser så har jeg fått en ny og flott header på bloggen, som Jannicke da har laget til meg. Jeg er veldig fornøyd med den, den er fin og passer bra til designet og jeg trengte en ny som liksom ikke var så kjedelig da. Som dere sikkert ser så er header'n litt liten, men Jannicke driver å fikser på det nå, så etterpå blir den stor nok, så da blir det nok bra. Jannicke har da fått seg ny blogg som dere finner >HER<, hun har ikke begynt å blogge på den enda, men det kommer nok etter hvert. For ca 3 timer siden tror jeg så kom jeg hjem fra Fuglemyr og det har blitt utrolig bra der nå, det blei så mye finere enn det jeg hadde trodd. Jeg er kjempe fornøyd, skal ta masse bilder av selskapet og lokaet i morgen, jeg glemte kameraet hjemme i dag så fikk ikke tatt noe bilder i dag. Håper dere likte header'n min så snakkes vi. Nå skal jeg ordne litt, tat ansiktsmaske, osv til i morgen, så det blir nok bra.

Q: Hva syntes du om header'n ?

Q: Hva har dere gjort i dag?

  -Andrea <3

Noen som vil lage header til meg?

Nå har jeg hatt den header'n jeg har nå en liten stund og jeg begynner å gå litt lei den, hehe. Jeg vil liksom ha noe som er litt mindre kjedelig, den er jo kjempe fin den altså, det er ikke det. Men den kan bli litt kjedelig og da hadde det jo ikke gjort noe om noen av dere fine mennesker kunne tatt å laget en flott header til meg, som jeg tror dere klarer heelt fint. Er ikke noe spesielt jeg er ute etter, bare noe som passer designet, ikke for mye farger og ikke alt for kjedelig. Hvis noen av dere vil lage header, så er det bare å sende en mail til meg om at du har lyst, så sender jeg noen bilder jeg vil bruke i header'n.

Min mail: dea123@live.no

Q: Vil du være en engel å lage header til meg?

  -Andrea <3

Ny header, igjen

Nå har jeg fått meg ny header, igjen. Hahaha, det er liksom to stykker som lagde til meg samtidlig så tok jeg den Jannicke lagde først ( www.miija.blogg.no ). Og nå bruker jeg den header'n Sofie lagde til meg ( www.sofiess98.blogg.no ). Begge to er liksom like fine, men jeg er litt usikker på hvem av dem jeg skal ha. Så da tenkte jeg å spørre dere hvem av dem dere likte best, jeg må liksom like den jeg også, men dere skal jo lese bloggen osv. Men jeg likte altså begge like godt og vet ikke hvem av dem jeg skal velge så..

Q: Hvem likte dere best? Den jeg har nå eller den jeg hadde før den jeg har nå

  -Andrea<3

Ny header

Nå her jeg fått meg header, Jannicke tok seg litt tid til å lage en til meg! Hva syntes dere om header'n? Vi har ikke så veeldig mye å gjøre akkurat nå egentlig så jeg har tenkt til å redigere litt bilder og lage noen kollasjer mens Jannicke loker rundt på pc'n! Skal snart ta også skifte på senga der jannicke skal sove og litt sånt også, begynner å bli litt sulten også, så jeg lager m,eg nok litt mat snart! Har vært en ganske koslig dag ja, har ikke gjort så veldig mye da, men litt så. Men dere får ha en fin kveld videre så snakkes vi, kan hende jeg ledder ut de bildene jeg redigerer og de kollasjene jeg lager litt senere i dag, hvis jeg får surra meg til det.


Elsker denne quoten (?) <3

Q: Likte dere den?

  -Andrea <3Header

Heihei.

Jeg trenger ny header på bloggen den jeg hadde var så kjedelig, så lagde jannicke en ny til meg. Men jeg likte den ikke sånn veeeldig, men den var jo søt da. Så jeg lurte på om noen søte mennesker der ute kan lage en header til meg, dere er nok en smule flinkere enn det jeg er så, høøh. Men det var egentlig bare det jeg lurte på, hvis dere er intereseret i å lage header til meg si i fra i komentarfeltet nedenfor.


hahaha

  -Andrea

 

HVILKEN HEADER ?

Nå har jeg laget to headere, men er ikke sikker på hvilken av dem jeg skal velge, såå jeg spørr dere!

1.

2.

Hvilken likte dere best?

  -Andrea<3

Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


10 days challenge
bilder
Blogg
Blogg vurdering
Dagens bilde
Dagens kjendis
Header
Innkjøp
Outfit
Spørsmål
VELKOMMEN

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits