Bloggvurdering, ble det deg?

Heio.

Nå har jeg valgt ut 2 blogger jeg skal vurdere, enyoj.

Therese Amalie

Blogger om hverdagen++. Hun har en super fin header, med et enkelt og fint design. Blogger daglig, ikke for lite og ikke for mye i hvert innlegg og hun har alltid et bilde på lur. Gla og fornøyd jente, jeg anbefaler dere å ta en liten titt på bloggen til Therese!

Terningkast: -5

Andrea

Blogger om livet som gravid mamma og hverdagen. Hun har en kjempe søt header, som passer veldig godt til designet. Blogger daglig og ofte, ikke altfor lange innlegg og det er alltid et bilde med. Variert blogging, hun blogger ikke bare om det samme, så det er spennende å lese fra gang til gang. Også har hun et så fantastisk flott navn, hehe. Ta en liten tur innom bloggen hennes da vel.

Terningkast: -6

Vet, det siste bildet blei mindre, men jeg aner ikke hvorfor..

Q: Hva syntes dere om vurderingen?

Q: Har dere vært innom disse bloggene før?

  -Andrea <3  

Bloggvurdering

Da tenkte jeg å ha en bloggvurdering igjen, der jeg skal vurdere 2-3 blogger. Jeg tar en liten titt innom alle bloggene som kommenterer innlegget så velger jeg ut 2-3 stykker som jeg skal vurdere. Jeg skal ta vurderingen i morgen kveld eller på onsdag, i morgen skal jeg til drammen med Elli rett etter skolen og vet ikke når jeg er hjemme, så mestsansynlig på onsdag. Bare å kommentere hvis du er med, så velger jeg, have fun!


Fra i går.. <3

Q: Er du med?

  -Andrea <3

Bloggvurdering, ble det deg?

Nå har jeg bestemt meg for to blogger jeg skal vurdere, ble det deg?

Silje

Veldig fint deign, ryddig og lett å lese. Blogger om mote, hverdag ++. Hun blogger ofte og variert. Jeg savner ingenting på denne bloggen, anbefaler der virkelig å ta en titt på bloggen til Silje.

Terningkast: 5+

Mina

Søtt design, søt jente. Hun blogger bra, ofte og ikke for korte innlegg . Blogger om mote, hverdag, bilder ++. digger stilen hennes, ta en tur innom bloggen til denne jenta da vel.

Terningkast: 5-

Trykk på bildene og navna for å komme inn på bloggene til Silje og Mina

Q: Hva syntes dere om vurderingene?

Q: Har dere tatt en tur innom disse bloggene før?

  -Andrea <3

Vurdere bloggen din?

Heihei!

Nå har jeg liggi i senga i over en time og hatt kjempe vondt i magen, men nå er jeg heldigvis mye bedre og det er jeg veldig gla for. Men over til overskriften, jeg tenkte jeg kunne vurdere 2 eller 3 blogger litt senere i dag, eller kanskje i kveld. Jeg har ikke gjort det før, men man må jo prøve noe nytt også, right? er jo litt kjedelig når det er lite variasjon på en blogg og det bare blir skrivd om hva folk gjør hver dag. Så da syntes jeg det var en god ide og prøve å vurdere noen blogger! Kommenter hva du liker ved bloggen min så ser jeg igjennom alle bloggene og velger ut 2 eller 3 som jeg skal vurdere i kveld eller i morgen.//Gammelt bilde

Q: Hva syntes dere om at jeg skal begynne å vurdere blogger? er det bra?

-Andrea <3 Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


10 days challenge
bilder
Blogg
Blogg vurdering
Dagens bilde
Dagens kjendis
Header
Innkjøp
Outfit
Spørsmål
VELKOMMEN

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits